Jump to content
 • Chatbox

  You don't have permission to chat.
  Load More
 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Zona administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   7
   posts
  2. Zona utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

   25
   posts
   • RUT
  3. Asistență server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   8
   posts
 2. SERVERE PUBLICE ONLINE

  1. Counter-Strike 1.6 - Servere Oficiale

   b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

   Cele mai bine vândute servere CS 1.6 din 2014 până acum. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității MNX România.

   58
   posts
   • RUT
 3. CATEGORIA GENERALĂ

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   • No posts here yet
  2. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   • No posts here yet
  3. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   16
   posts
  4. ANUNTURI

   Aici poti publica orice legat de vanzari/cumparari (inclusiv dispunerea unui calculator ca server)

   *Nu suntem responsabili in nici un fel de tranzactiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni.

   • No posts here yet
×
×
 • Create New...